All deals

Sports & Outdoor

Terjumpa yoga mat ini di 11street. Untuk jenis yang tebalnya 10mm ini, harga ini adalah paling murah kami jumpa online. Penghantaran percuma. Lebih 500 review yang baik daripada pengguna lain. Kualiti...

Found by Admin Cilideals 3 years ago
1 applauded for this deal.
1058 views
Baby & Kids

Sila berhenti membeli pampers jenama Petpet di kedai atau supermarket. Satu pek jatuh hanya RM20 dengan Deal PETPET JUMBO PACK 3+1 dari Lazada ni. Bayangkan berapa banyak boleh jimat setahun.Cuma yang...

Found by Sani Salim 3 years ago
8 applauded for this deal.
1424 views
Home & Garden

Kalau jenama yang biasa kita dengar macam Philips dan Tefal, harga paling murah dalam RM300++. Jenama Idover ni kami rasa dari China, tapi setakat ni review dari pembeli semua ok. Harganya RM185, tapi...

Found by Admin Cilideals 3 years ago
4 applauded for this deal.
1722 views
Baby & Kids

Yang bestnya semua size dari NB ke XL anda akan dapat harga yang sama, RM79.90. Ingat ye, anda akan dapat 4 pek, jadi jatuh RM20 satu pek. Jauh lebih murah dari Supermarket dan kedai runcit mamak :)Cu...

Found by Admin Cilideals 2 years ago
Be the first one to applaud this deal!
1101 views
Baby & Kids

Ok Fitness band tu bukan untuk dewasa ya, saiznya hanya sesuai untuk budak. Harga untuk Milo pek 400g tu paling murah pun RM12. Jadi tambah RM32 dapat satu Fitness band boleh hadiah kepada anak. Berba...

Found by Admin Cilideals 3 years ago
2 applauded for this deal.
1328 views
Home & Garden

Antara Deal yang paling banyak review. Buat masa ni dah 1633 reviews. Jatuh hanya RM9.90 untuk satu sebiji bantal. Kami yakin susah nak dapat harga ni dekat tempat lain.

Found by Admin Cilideals 3 years ago
1 applauded for this deal.
1427 views
Sports & Outdoor

Dapatkan promosi Bangi Wonderland pada potongan 35% dari harga asal! Dari RM58, kini hanya jadi RM37.50. Harga termasuk GST, pembelian minima adalah 4 keping dan maksima 100 keping tiket.Tertakluk Ter...

Found by Admin Cilideals 3 years ago
Be the first one to applaud this deal!
1245 views
Groceries

Deal untuk Nivea ni jauh lebih murah dari farmasi dan Supermarket. Elok sangat kalau nak buat simpan stok.

Found by Sani Salim 3 years ago
Be the first one to applaud this deal!
1154 views
Mobile & Tablet

Sempena 12.12 ini, Digi turut mengadakan promosi hebat! Promosi untuk pelan pasca bayar yang sangat menarik. Nikmati 1 bulan percuma beserta voucher tunai. Tawaran berakhir 31 Disember. Tertakluk term...

Found by Admin Cilideals 3 years ago
1 applauded for this deal.
1439 views
Home & Garden

Kaodim kini sedang membuat tawaran 'Super Sales' bermula 12 hingga 17 Disember ini. Diskaun terakhir sebelum tahun 2018!Potongan hingga RM100 untuk perkhidmatan servis penghawa dingin, pindah rumah da...

Found by Admin Cilideals 3 years ago
Be the first one to applaud this deal!
1645 views