All deals

Electronics

Dah lama kami tunggu harga Xiaomi Mi Band 2 ni tak turun-turun, akhirnya jatuh juga RM89. Lama bertahan pada harga RM129. Pos percuma!

Found by Admin Cilideals 3 years ago
1 applauded for this deal.
1116 views
Electronics

Tawaran hebat di 11street. Hanya tinggal 4 hari sahaja lagi untuk harga seperti ini. Promosi hanya untuk 100 unit sahaja. Dah 72 unit terjual. Memang jimat kalau dibandingkan dengan site lain. Un...

Found by Admin Cilideals 3 years ago
Be the first one to applaud this deal!
1067 views
Travel & Luggage

Baru nak rancang pergi bercuti? Tercari-cari deal yang bagi harga hotel murah ke. Masih sempat lagi. Jom sambar deal hotel murah di Maldives ini. Diskaun asal ada, tambahan lagi diskaun 8% oleh Agoda,...

Found by Admin Cilideals 3 years ago
Be the first one to applaud this deal!
1127 views
Mobile & Tablet

Istimewa untuk pelanggan online Webe sahaja. Jimat RM60. Kini hanya RM59 Sahaja. Tawaran berakhir 12 Januari 2018. Tertakluk terma dan syarat. Data sebanyak 20Gb. Untuk maklumat lanjut, boleh kli...

Found by Admin Cilideals 3 years ago
Be the first one to applaud this deal!
967 views
Travel & Luggage

Baru nak rancang pergi bercuti? Tercari-cari deal yang bagi harga hotel murah ke. Masih sempat lagi. Jom sambar deal hotel murah di Seoul, Korea ini. Diskaun asal ada, tambahan lagi diskaun 10% oleh A...

Found by Admin Cilideals 3 years ago
Be the first one to applaud this deal!
1157 views
Home & Garden

Potongan harga istimewa yang ditawarkan di 11Street. Hanya 5 unit yang tinggal. Tawaran juga hanya tinggal 21 jam sahaja lagi. Masih sempat kalau berminat. Memang berbaloi sebab "Lowest Price Guarante...

Found by Admin Cilideals 3 years ago
1 applauded for this deal.
1273 views
Food

Istimewa sempena Sambutan Tahun Baru! Rooty Burger (Ayam/Daging) ala carte - Beli 1 PERCUMA 1 hanya RM7.00.Tawaran boleh didapati di semua cawangan di seluruh negara!

Found by Admin Cilideals 3 years ago
Be the first one to applaud this deal!
1498 views
Groceries

Sempena Jualan Murah Akhir Tahun, Lazada mengadakan promosi Beli 1 Percuma 1!Pelbagai barangan disenaraikan memang betul berbaloi. Jangan lepaskan peluang ini.Survey dulu barang-barang yang ada, mungk...

Found by Admin Cilideals 3 years ago
Be the first one to applaud this deal!
1221 views
Baby & Kids

Nikmati Diskaun istimewa 15% dengan pembelian RM150 di Tesco. Setelah survey, kami dapati harga susu ini pun sekarang ini adalah terendah di pasaran online. Jika tambah lagi 15%, memang berbaloi sanga...

Found by Admin Cilideals 3 years ago
Be the first one to applaud this deal!
1552 views
Groceries

Ada peminat Kit Kat? Kami terjumpa promosi Kit Kat ini di 11Street. Kupon diskaun 18%, atau diskaun maksima RM50. Menarik bukan? Tawaran berakhir 31 Disember 2017. Kupon perlu didownload. Hanya 492 un...

Found by Admin Cilideals 3 years ago
Be the first one to applaud this deal!
1451 views